"İhtiyacım Var" Yarışmasına Başvuru yapma: www.ihtiyacimvar.info

12:23

Yakında Show Tv'de ihtiyacım var adlı yeni bir yarışma programı başlıyor.



TANITIM YAZISI

Türk televizyonlarında yarışmadan, para dağıtan tek program "İhtiyacım Var" çok yakında Show TV'de başlıyor. Bu programda, bilginiz, yeteneğiniz, cesaretinizle yarışmıyor, sadece "İhtiyacım Var!" diyorsunuz.

İhtiyaçlarınızı, hayallerinizi, projelerinizi ertelemeyin, "İhtiyacım Var!" diyerek jüriyi ikna edin, rüyanızı hemen gerçekleştirin

Her biri kendi alanında başarılı, aynı zamanda güç ve statü sahibi yakından tanıdığınız 5 ünlü isim, projeleriniz, önemli gerekçeleriniz ve istekleriniz için sizlere destek vermek  üzere ortaya 1 milyon TL koydular. Siz de "İhtiyacım Var" diyorsanız, ortaya para koyan bu 5 jüri üyemizden en az 3 kişiyi, size de para vermeleri için ikna etmeniz gerekiyor. 

"İhtiyacım Var"da hayalleriniz büyük veya küçük olabilir, size verilecek süre içerisinde hangi konuda ne kadar paraya ihtiyacınız olduğunu anlatacak ve jüriyi hayallerinizi gerçekleştirmek üzere ikna etmeye çalışacaksınız...

 

 
Yarışmaya Başvurmak İçin Buraya Tıklayın.
Karşınıza çıkan sayfadaki formu doldurun.

 

Tags: ihtiyacım var başvuru, show tv ihtiyacım var yarışması, www.ihtiyacımvar.info, www.ihtiyacimvar.info başvuru formu, ihtiyacım var yarışmasına nasıl başvuru yapılır? 

0 yorum:

SON KONULAR

 
Footer'ı Göster
Dostlar
KomediSizsiniz