Samsung Galaxy S5 özellikleri

11:42



Samsung Galaxy S5 Nasıl? Samsung Galaxy S5 Özellikleri Neler?

Samsung Galaxy serisinin yeni modeli Samsung Galaxy S5 ne zaman piyasaya çıkacak? Samsung Galaxy S5 hangi özelliklere sahip? Samsung Galaxy S5 ayrıntıları burada

Samsung Galaxy serisinin yeni modeli Samsung Galaxy S5 ne zaman piyaya çıkacak? Samsung Galaxy S5 hangi özelliklere sahip? Akıllı telefon markalarının en iyilerinden Samsung yeni modeli Galaxy S5'e ne gibi özellikler ekledi? Samsung Galaxy S5 ve dahası mynet.com'da
Bu arada Avea açıklamasına göre şirket, Samsung'un 24 Şubat'ta Barselona'da mobil teknoloji liderlerini bir araya getiren Mobil Dünya Kongresi'nde lansmanını gerçekleştirdiği Galaxy S5'i Avealılar'la buluşturacak.

 
Yine kongrede tanıtımı yapılan Samsung'un giyilebilir teknolojiler alanındaki yeni ürünlerinden Samsung Gear 2 ve Gear 2 Neo ile ilk kavisli Super AMOLED giyilebilir cihaz olan Gear Fit de yakında şirketin müşterilerinin beğenisine sunulacak diğer ürünler olacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül, akıllı cihazlar konusunda Avea'nın sunduğu teklif ve paketlerle 10 çeyrektir akıllı telefon penetrasyonunda sektör liderliğini sürdürdüklerini belirtti.

Tüketicilerin günlük yaşamlarını zenginleştirmenin yanı sıra kendilerine ilham verecek mobil araçlar da aradığını aktaran Yurdagül, şunları kaydetti:

"Biz de şu anda, piyasadaki en üstün akıllı telefonlardan biri olan ve parmak izi tarayıcısı, kalp atışı ölçen sensörü, suya ve toza dayanıklı olması gibi yenilikçi ve üstün özellikleriyle sunulacak olan Samsung Galaxy S5'i daha önceki Galaxy modellerinde olduğu gibi yine avantajlı tekliflerle müşterilerimizle buluşturacak olmanın heyecanı içindeyiz.


Avea olarak 2013'te, bir önceki yıla oranla yine pazarın kendisinden daha fazla büyüme sağladık ve yüzde 91'lik bir artışla akıllı telefon satışlarında rekor kırdık. 2013 yılı boyunca akıllı telefonun ilk adresi yine Avea oldu. 2013 yılsonu itibariyle akıllı cihaz penetrasyon oranımızı bir önceki yıla göre yüzde 11 oranında bir artışla yüzde 37'ye yükselttik ve bu alandaki sektör liderliğimizi koruyarak sürdürdük. Akıllı telefonda yakaladığımız bu başarıda; müşterilerimize dünyanın en iyi ürünlerini edinme olanağı sunduğumuz avantajlı ve cazip kampanya ve tekliflerimizin de payı var. Ayrıca, Avea'ya numarasını taşıyan yeni müşterilerimiz de cihaz kampanyalarımızdan yararlanabilecek ve cihaz taksitlerini aylık olarak faturaları üzerinden kolaylıkla ödeyebilecekler. Yine mevcut Avea aboneleri taksit imkanlarıyla ve Avea fırsatlarıyla Samsung Galaxy S5'e çok yakında sahip olabilecekler."

Özellikle bu telefon markasını tercih eden kullanıcıların bu telefonu çok beğenecekleri şuan için apaçık şekilde görülüyor.

SAMSUNG Galaxy S5'in özellikleri belli oldu
Samsung'un tanıtmış olduğu yeni amiral gemisi Galaxy S5'in Exynos versiyonu kendisini gösterdi.
Barselona'da düzenlediği Unpacked 5 etkinliğinde yeni amiral gemisiGalaxy S5'i resmi olarak duyuran Samsung, kısa bir süre önce de en büyük ve en parlak akıllı telefon olarak vurguladığı bir tanıtım videosuyayınlamıştı. Galaxy S5'in iki farklı varyanta sahip olacağı uzun süredir dillendiriliyordu, ancak hala diğer versiyona dair resmi bir bilgi mevcut değil. Galaxy S5'in Exynos yonga setli versiyonu ise bugün GFXBench web sitesinde ortaya çıktı.
Ortaya çıkan en yeni belgelere göre SM-G900H model numarasını taşıyan cihazın, 5.2 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olduğu görüntüleniyor. Gücünü 4 adet Cortex A15 ve 4 adet Cortex A17olmak üzere sekiz çekirdekli işlemci barındıran Exynos 5422 yonga setinden alan cihaz, arka tarafında 4K video kaydı yapabilen 15MP'lik ana kamera barındırıyor. Ayrıca, cihazın Open GL - 3.0 desteği sunduğu da ortaya çıkmış oldu.

0 yorum:

SON KONULAR

 
Footer'ı Göster
Dostlar
KomediSizsiniz