Leap Motion Dokunmatiğin çok ötesinde bir teknoloji

13:27
Dokunmatiğin çok ötesinde bir teknoloji Leap Motion

Dokunmatik teknolojisi günümüzde masaüstü bilgisayarlar dahil bir çok olanda tercih edilen ve kullanıcısı için hayatı kolaylaştıran bir teknoloji olduğu tartışılmaz. Ancak yine de bir ekrana dokunarak yapılan işlemler gerek hareketleri kısıtlı kullanıcılar için gerekse de dokunmatik özellikli masaüstü bilgisayarların maliyeti göz önüne alındığında bir çok insan için lüx durumda.
Bu noktadan hareketle işe koyulan Leap Motion geliştiricileri ilk olarak projelerini Kickstarter üzerinden tanıtarak projenin hayata geçirilmesinin adımı atmış ardından da ürünü daha da geliştirerek genel satışa sunmuşlardı. İşte biz de bu vesile ile kısaca Leap Motion’ın ne olduğunu ve nasıl kullanıldığını sizlerle paylaşmak istedik.
LeapMotion
Leap Motion, hareket algılayıcı bir teknoloji olarak bağladığınız bilgisayarı çeşitli hareketler ile kontrol etmenizi ve işleri daha da kolaylaştırmayı amaçlayan bir cihaz olarak şu günlerde hayli popüler. Üstelik fiyatı ile de cazibe noktası olan bir ürün. Tasarımı ile de özellikle Mac kullananların yadırgamayacağı kadar Apple ürünlerinin tasarımına yakın çizgide duran Leap Motion için pek çok şey söylenebilecek olsa da yine de ürünü en iyi şekilde anlatacak olan aşağıdaki videoyu izlemeniz yerinde olacaktır. Bu arada ürüne leapmotion.com adresinden ulaşıp 79.99$ fiyatı ile sahip olabilirsiniz. Türkiye’ye de kargolama yapan şirket ürünü kapınıza kadar € 97.92 fiyat ile ulaştırdığını da belirtelim.


0 yorum:

SON KONULAR

 
Footer'ı Göster
Dostlar
KomediSizsiniz