Msn Hotmail e-posta adresi aç kaydol

13:49
 Etiketler: yeni Msn Hesabı Aç, Msn adresi Nasıl Açılır, yeni hesap aç, yeni msn açmak istiyorum, ücretsiz, bedava, adresi aç, windowslive, w cn, hotmail hesap açmak

 _________________________________________________________________


Yeni bir Msn (hotmail) hesabı açmak istiyorsunuz ****@hotmail.com şeklinde ama ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz ozaman bu yazımızı okuyun..

Yeni bir hotmail yaratmak için Google'a ''Msn Kaydol'' diyerek veya bu bağlantıdan https://accountservices.passport.net/reg.srf?lc=1055 devam ederek ulaşabilirsiniz.Bağlantıya tıkladığınızda karşınıza şöyle bir yazı gelir

'' E-posta adresiniz var mı?

E-posta adresiniz varsa, Windows Live ID sitelerinde oturum açmak için bunu kullanabilirsiniz. E-posta adresiniz yoksa, ücretsiz bir MSN Hotmail e-posta adresi edinebilirsiniz.''

ve altında

Evet, e-posta adresim kullanılsın
Hayır, beni ücretsiz MSN Hotmail e-posta adresi edinmem için kaydet

Biz baştan yeni bir hesap açtığımız için Hayır'ı işaretleyip Devam'a tıklayacağız.Şimdi karşımıza Hotmail adresinin ismini seçiceğimiz ve hesabı açmak için doldurmamız gerekli olan alanlar geldi.Buraları tek tek açıklamaya gerek yok.Burda sadece sizin için bir kaç önemli noktaya değinmek istiyorum.
  • E-posta adresi diyor siz hami@hotmail.com diye bir adres almak isterseniz alamazsınız çünkü sizden daha önce alan olmuştur adresi.Onun için (.-_ sayılar) gibi karakterler kullanarak kendinize kullanılabilirliği uygun olan bir adres bulabilirsiniz.
  • Parola seçerkende dikkat edin ileride adresinizi çalmak isteyen olabilir bunu düşünerek zor bir parola seçmenizi öneririm.
  • İl, posta kodu, gizli sorunuzu, ve ülkeyi seçerkende dikkat etmenizi öneririm.Kolay bir şey yaptığınızda başkaları şifrenizi buradan bulabilir.Yada bu alanları kafadan salladığınızı düşünürsek ileride şifrenizi unuttuğunuzda buradan tekrar ulaşmak isteyeceksiniz.Ama kafadan salladığınız için ulaşamayacaksınız.Onun için aklınızda kalıcı ve tahmni edilmeyecek şeyleri seçmenizi tavsiye ederim.
Gerekli alanları düzgün bir şekilde doldurduğunuzda en sonunda resimdeki karakterleri boşluğa yazıyorsunuz ve kabul ediyorum tıklayarak yeni hotmail hesabınızı açmış oluyorsunuz..

0 yorum:

SON KONULAR

 
Footer'ı Göster
Dostlar
KomediSizsiniz