Fatih Dizisi Muhteşem yüzyıla benzemesin

02:00
Sizde biliyorsunuz belki izlemişde olabilirsiniz mutlaka. 
Muhteşem yüzyıl diye gerçekten çok öte bir yapıt var ortada bir film bir dizi artık ne denebiliyorsa aslında hiçbir kategoride yer almaması gerek.

Geçmişimizi bir kaç bölümde bizlere ve yavurlara iğrenç bir şekilde tanıtmıştır. Yataklarından abdestsiz kalmayan insanları HAREM'den çıkartmadılar.Film Sadece haremde çekilse hiçbir eksiklik olmaz aslında. Umarım bu dizi yayından hemen kaldırılır artık bu oyuna son verilir. Yurt dışında bile ingilizce çevrilip aktarılıyormuş. Filmin güzelliğindenmi tabi ki hayır. Türk milleti türk Hükümdarları böyle soytarı sahtekar demek için. Her neyse daha çok söylenecek şey var ama bu kadarı yeterlidir umarım.

Yeni Bir dizi Gündemde. Fatih Dizisi.

Bu filmden beklentilerim çok yüksek. Mehmet Akif Alakurt Çok sevdiğim bir oyuncu bir artist . Bu filmden ümidim çok yüksek bence gerçek kişiliğimizi gerçek bütünlüğümüzü yansıtacaklarına en azından o zamanın muhteşem insanlarını en güzel şekilde yansıtacağına inanıyorum. İlk bölümü 2 kere çekilmiş daha iyisini düşündüklerinde hem fikiriiz. İşin Özü bu diziyi dört gözle bekliyorum. 

Sizinde yorumlarınız varsa karşı düşünen varsa bizlerle paylaşabilirsiniz.

1 yorum:

talat kavut dedi ki...

Adam gibi izleyecek birsey bekliyoruz tarihi gercekligiyle yansitacak. Muhtesem yuzyil gibiyse at cope

SON KONULAR

 
Footer'ı Göster
Dostlar
KomediSizsiniz