Sony Xperia Z3 Compact

15:09

Sony’nin IFA 2014 etkinliğinde tanıtacağı mini amiral gemisi Xperia Z3 Compact’ın detaylı görselleri sızdırıldı. Akıllı telefona bir göz atıyoruz.


Sony Xperia Z3 Compact Görüntülendi
Sony’nin merak uyandıran akıllı telefonu Xperia Z3 Compact’ı daha önceçeşitli sızıntılarda görmüştük. Genelde büyük abisi Xperia Z3’ün yanında görüntülenen bu mini amiral gemisi, bu sefer tek başına görüntülendi. Sızdırılan fotoğrafların Sony’nin telefonu tanıtmak için hazırladığı basın görselleri olduğu iddia edilse de, bu bilgi henüz doğrulanmış değil.
Ülkemizde de büyük yankı uyandıran Snapdragon 800 işlemcili Xperia Z1 Compact’ın devam modeli olacak olan Xperia Z3 Compact, tasarımsal açıdan öncülüne çokta fazla benzemiyor. Cihazın ön bölümünde kaydadeğer değişiklikler yapılmışken, arkada pek bir değişiklik gözükmüyor.
14-09/02/xperiaz3compact.jpg
En az 4 renk ile satışa sunulacak
Görsellerden anladığımız kadarıyla Xperia Z3 Compact, turuncu, yeşil, siyah ve beyaz olmak üzere en az 4 renk seçeneği ile satışa sunulacak. Bu renkseçeneklerinin cihazın resmi tanıtımı sırasında artacağı da düşünülmekte.
14-09/02/sonyz3c.jpg
Teknik özellikleri nasıl olacak?
Cihazın teknik özelliklerinin Xperia Z3 modeli ile benzer olacağı tahminediliyor. Gücünü Snapdragon 801 işlemcisinden alacağı düşünülen Xperia Z3 Compact’ın, 20,7 MP çözünürlüklü kamerası ve 1080p ekranı bulunacak.

0 yorum:

SON KONULAR

 
Footer'ı Göster
Dostlar
KomediSizsiniz